Zimsko prvenstvo Varaždina

I NK Varteks sa svojom ekipom na Pan kupu!

Iako je s 4. prosinca načelno zaključen „kostur" ovogodišnjeg Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu, broj sudionika ipak još uvijek nije konačan. Desetak ekipa je, s obzirom na nešto raniji početak ovogodišnjeg Pan kupa u odnosu na start poznate Kutije šibica, zamolilo za malo „dodatnog vremena" s obzirom da su ovog vikenda tek započeli zimsku malonogometnu sezonu. Tako će konačan broj biti vjerojatno poznat tek na samom ždrijebu, ovog utorka (6. prosinca) s početkom u 19 sati.

Nenad Kovačić
NK Varteks

Narcis Duraković: Tati je i danas Varteks jedini!

Dugo se priprema, u petak se navečer konačno i dogodilo. Narcis Duraković, 21-godišnji sin legende NK Varteksa devedesetih Mesuda Durakovića, trenutačno sa suprugom Ednom živi u njemačkom Rosenheimu (na pola puta od Salzburga do Münchena) te se na proputovanju prema svojem i tatinom Bugojnu sastao s predstavnicima NK Varteksa. „Čašica“ razgovora, podsjetnik na neka dobra stara vremena i Varteksovi pokloni za njega i tatu – službeni dresovi sa svetim, Varteksovim grbom.

Nenad Kovačić
NK Varteks

Kerekešove Krtice do suza nasmijale 250 Varteksovih navijač(ic)a

U do posljednjeg mjesta popunjenom prekrasnom domu DVD-a Biškupec, u zajedničkoj organizaciji Kerekesh Teatra i Nogometnoga kluba Varteks, odigrana je fantastična predstava „Krtice“ dobro poznatog i višestruko nagrađivanog varaždinskoga glumca Jana Kerekeša. Više od 250 okupljenih navijača i simpatizera NK Varteksa, ali i stvaralačkoga rada obitelji Kerekeš uživalo je u više od sat vremena urnebesnoga smijeha koje je priredio sjajni Jan u ulozi domara NK Žbunja Štefa Radičkog koji bije tešku bitku s krticama u njegovom omiljenom klubu.

Nenad Kovačić
OK Varaždin Volley

Nove velike pobjede OK Kitro Varaždina, i jedni i drugi na vrhu!

Još jedan sjajan vikend za varaždinsku odbojku! I odbojkaši OK Kitro Varaždina u Prvoj HOL i odbojkašice istoga kluba u Prvoj B ligi nastavili su svoje pobjedničke nizove, čak su identičnim rezultatom slavili i jedni i drugi – 3:1. Možda veću težinu ovoga puta ipak ima muška pobjeda, budući da je ostvarena u derbiju dviju dosad neporaženih momčadi i još k tome na gostovanju.

Nenad Kovačić
NK Varteks

NK Varteks i Kerekesh Teatar pozivaju vas na Krtice!

Nakon što su proteklog petka vratili staru tradiciju, organizacijom prvog „povratničkog“ Varteksovog petka, u Nogometnom klubu Varteks nastavljaju s promidžbenim djelovanjem i izvan samog nogometnog travnjaka. Potpisao je tako NK Varteks poslovnu suradnju s priznatim i nadaleko poznatim „Kerekesh Teatrom“, a prvi zajednički projekt provest će za dva tjedna, u petak, 18. studenog, organizacijom predstave „Krtice“. Predstava će biti odigrana u 20 sati u Vatrogasnom domu u Biškupcu.

Nenad Kovačić