Zimsko prvenstvo Varaždina

U ždrijebu Pan kupa 48 ekipa

Baš kao što smo pretpostavili, broj ekipa sudionika ovogodišnjeg Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu dodatno je porastao od završnog dana prijava do dana ždrijeba koji će biti održan večeras, s početkom u 19 sati, u caffe baru Time Out u sklopu Arene Varaždin. S prijavljene 42 ekipe ta je brojka narasla na 48, u „sudačkom vremenu" svoje su sudjelovanje prijavile još zagrebačke ekipe Marin Promet i Kustošija te Videoreha iz Dugog Sela, također i Ljubešćica te varaždinski sastavi Rale i Klub 45.

Nenad Kovačić
Zimsko prvenstvo Varaždina

I Črešnjevo opet na Pan kupu Varaždin!

Nakon jedne godine izbivanja, pobjednik Zimskog prvenstva Varaždina iz 2013./'14. godine i najatraktivniji sudionik po navijačkoj podršci – MNK Črešnjevo – ponovno će sudjelovati na varaždinskom Pan kupu. Momčad koja je uvijek izazivala poseban interes, kako zbog svojih igara tako i zbog velikog broja navijača koji su na utakmice završnice dolazili čak i autobusom, ove će zime imati i posebne igračke adute. Dečki dolaze dodatno pojačani poznatim haklerima ovoga kraja pa ne treba sumnjati da će nastojati vratiti prijelazni pehar u vlastite vitrine već ove zime.

Nenad Kovačić
Zimsko prvenstvo Varaždina

Big Bang, Lončar, Murićevi Prijatelji… - već potvrdili dolazak

Pri kraju je prvi tjedan prijava na 37. Zimsko prvenstvo Varaždina u malom nogometu, pod nazivom „Pan kup Varaždin 2016.". Podsjećamo, ovogodišnja „zimska čarolija" u Areni uz Dravu održat će se od 10. prosinca aktualne do 8. siječnja dolazeće, 2017. godine.

Nenad Kovačić
NK Varteks

Varteks je 20 minuta bio jesenski prvak MŽNL

U subotnjem derbiju Međužupanijske nogometne lige trećeplasirana Podravina i drugi na tablici Polet iz Svetog Martina na Muri remizirali su na ludbreškom Gradskom stadionu. U tvrdoj utakmici u kojoj su gosti iz Svetog Martina ipak imali nešto više od igre Podravina je povela 20 minuta prije kraja utakmice golom 17-godišnjeg Davida Premeca.

Nenad Kovačić
Zimsko prvenstvo Varaždina

Evo nas opet! U tijeku prijave za Pan kup 2016

Petu godinu zaredom u prekrasnoj Areni uz Dravu, a ukupno već 37. puta, održat će se Zimsko prvenstvo Varaždina u malom nogometu, i ove godine pod nazivom „Pan kup Varaždin“, dakako uz novi „godišnji“ dodatak – 2016. Ovogodišnji Pan kup Varaždin 2016 počet će u subotu, 10. prosinca 2016. godine, dok je veliko finale predviđeno za nedjelju, 8. siječnja 2017. godine.

Nenad Kovačić