PR.INFO

Tomica & Tomica: Beskrajno hvala Nado centru!

Predstavljali smo već na stranicama ovog portala Nado centar Varaždin, centar zdravlja specijaliziran za probleme s kralježnicom ili probleme koji nastaju kao posljedica teškoća s kralježnicom.

Nenad Kovačić
PR.INFO

Pratite HEP Festival rukometa na Varazdinski.hr!

U Umagu se ovog tjedna održava veliki i sad već tradicionalni Festival rukometa u organizaciji Hrvatskog rukometnog saveza. Uz završnicu PH za kadete i kadetkinje, uz veliki trenerski i sudački seminar, uz promociju predstojećeg Europskog prvenstva u rukometu 2018. godine (čiji je domaćin i Varaždin), ono najširoj publici najzanimljivije odvijat će se od četvrtka do nedjelje, kad se u Umagu odigrava i završni (Final Four) turnir Kupa Hrvatske za rukometašice i rukometaše.

Nenad Kovačić
PR.INFO

Sportska elita u Picabiji: PPD Zagreb u gostima kod Marijana Tačija

Nakon utakmice s GRK Varaždinom 1930, u srijedu navečer, rukometaši i vodstvo višestrukog prvaka Hrvatske i četvrtfinalista ovogodišnje Lige prvaka – PPD Zagreba posjetili su kultnu Picabiju, kafić kojeg već neko vrijeme vodi poznati varaždinski poduzetnik i također nekad uspješni rukometaš Marijan Tači.

Nenad Kovačić
PR.INFO

Subota u Picabiji: No Name Band za tulum s potpisom!

U subotu od 20 sati poznato će varaždinsko okupljalište – Caffe bar Picabia – ugostiti glazbeni sastav znakovitog imena – No Name Band. Iako bi ponetko mogao pomisliti kako ovaj „bezimeni bend“ nudi i glazbeni repertoar „bez potpisa“, protagonisti NNB-a Dalia Hranić, Damir Barabaš, Andrej Pospiš i Allan Zubac često su puta do sada publiku ostavljali bez daha. Što uostalom potvrđuju i prateće fotografije.

Nenad Kovačić