Zimsko prvenstvo Varaždina

Pobjednici Centar Škudar i Hudek Trgotrans!

Pred 970 gledatelja na tribinama velebne Arene Varaždin okončano je 37. Zimsko prvenstvo Varaždina u malom nogometu pod imenom Pan kup Varaždin. Pehare najboljih momčadi ovog izdanja jednog od najstarijih sportskih natjecanja u Hrvatskoj podigli su sjajni Zagorci iz ekipe Centar Škudar iz Novoga Golubovca kod seniora, odnosno Hudek Trgotrans iz Biljevca kod veterana. U veteranskoj konkurenciji je zapravo obranjena titula iz prošle godine, budući da su Švigir, Čuljak, Čivrag, Suvajac i ostali osvojili i lani, samo pod drugim sponzorskim imenom (CB Star's & Krovišta Bosilj & LA-GO keramika).

Nenad Kovačić
Zimsko prvenstvo Varaždina

U finalu Junajted i Škudar!

Jučer su odigrana polufinala, danas je Dan velikog finala 37. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu! Od 16 sati poslijepodne krenut će utakmice za 3. mjesto, nešto iza 18 sati i finale u veteranskoj pa nakon toga i u seniorskoj konkurenciji. A u borbu za trofeje pobjednika će veterani Hudek Trgotransa iz Biljevca i ekipe A.C.C. Mravunac & AD Tokić & Zloćo i prijatelji iz Jastrebarskog odnosno u glavnom turniru Art Metali Junajted iz Varaždina i Centar Škudar iz Novoga Golubovca!

Nenad Kovačić
Zimsko prvenstvo Varaždina

Kakav preokret Junajteda!

Petak, 6. siječnja 2017. godine, bit će upamćen kao dan kad je odigrana najdramatičnija utakmica svih malonogometnih zimskih prvenstava Varaždina odigranih u Areni Varaždin! Način na koji je jedini preostali varaždinski malonogometni sastav, aktualni prvak Hrvatske u mini nogometu Art metali Junajted, izborio svoje prvo polufinale i to u četvrtom pokušaju (tri puta su ispadali u četvrtzavršnici) dugo će se prepričavati.

Nenad Kovačić
Zimsko prvenstvo Varaždina

Otkrivaju se svi polufinalisti

Danas su u varaždinskoj Areni, s početkom u 17 sati, na rasporedu preostale četiri utakmice četvrtfinala 37. Zimskog prvenstva u malom nogometu pod imenom Pan kup Varaždin. Četiri smo polufinalista dobili u nedjelju, na samu Novu Godinu, po dva u seniorskoj i dva u veteranskoj konkurenciji. Seniorske ekipe Centra Škudar iz Novoga Golubovca i MNK Črešnjeva te veterani krapinskog Saluti Baua i Hudek Trgotransa iz Biljevca već su u poluzavršnici, večeras ćemo saznati tko su preostali sudionici sutrašnjeg polufinala.

Nenad Kovačić
Zimsko prvenstvo Varaždina

Hojski junak Črešnjeva, Škudar bolji od Ralea

Črešnjevo slavi Sašu Hojskog! U osmini finala je s dva pogotka za preokret od 0:1 do 2:1 protiv Varteks Fotexa bio najbolji igrač u borbi za četvrtfinale (završilo 2:2, Črešnjevo prošlo na penale), u nedjeljnom – novogodišnjem – četvrtfinalu pak je zabio nevjerojatnih četiri(!) u visokoj, 5:1 pobjedi nad Prijateljima Pizzeriom Easy. Nije to doduše bila ni približno lagana pobjeda kao što sugerira rezultat, do sedam minuta prije kraja bilo je samo 1:0 za Črešnjevo. Međutim, kad je Hojski zabio za 2:0 pa pet minuta prije kraja majstorski iz kornera za 3:0, Bednjanci su potpuno pali. Posavec je uspio smanjiti, ali su s nova dva pogotka u zadnjih minutu i pol Hojski i Martin Slunjski potvrdili polufinale.

Nenad Kovačić