mali nogomet

Naslovi prvaka Podravskom listu i Star's KBLG-u

Pobjednici 36. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu pod imenom „Pan kup Varaždin 2015" su Podravski list u seniorskoj i CB Star's & Krovišta Bosilj & LA-GO Keramika u veteranskoj konkurenciji.

Nenad Kovačić
mali nogomet

Dan velikog finala od 15 sati

Stigli smo do samoga kraja 36. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu, danas je Dan velikog finala. Za naslov prvaka Pan kupa borit će se u seniorskom turniru branitelj naslova Automobil Lončar & Ducati i Podravski list Teatro iz Zagreba, a kod veterana CB Star'S & Bosilj & LA-GO i varaždinski CB Bilikum!

Nenad Kovačić
mali nogomet

Finale: Lončar & Ducati Podravski & Teatro!

Okončano je i polufinale 36. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu, finale su u seniorskom turniru izborili branitelj naslova Automobil Lončar & Ducati i Podravski list teatro iz Zagreba, a kod veterana CB Star'S & Bosilj & LA-GO i varaždinski CB Bilikum!

Nenad Kovačić
mali nogomet

Varteks Futsal Dinamo gledalo 1.900 ljudi!

Polufinalni dan uveličala je i tjednima najavljivana atraktivna ekhibicijska utakmica NK Varteks – Futsal Dinamo. I bila je zaista veličanstvena, pred 1.900 gledatelja, s brojnim poznatim imenima (Dinamo je pojačao član Ajaxa Robert Murić, a Varteks Goran Mujanović, Josip Golubar, Neven Vukman i Saša Dreven).

Nenad Kovačić
mali nogomet

Polufinale repriza lanjskog finala!

Odigrane su i utakmice četvrtfinala 36. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu, danas je polufinalni dan Pan kupa, a igrat će Big Bang Team – Automobil Lončar Ducati i ASO Ponos – Podravski list Teatro!

Nenad Kovačić