NK Varaždin

Varaždin u Ždralovima i s igračem više poražen s glatkih 3:0

Nogometaši Varaždina doživjeli su još jedan poraz. Iako su od 34. minute igrali s igračem više, ipak su izgubili od Mladosti iz Ždralova s glatkih 3:0. Praktički bez pola momčadi, a između ostalih i bez dvojice glavnih igrača Jerteca i Jagačića, drugačiji ishod nije se mogao ni očekivati.

Marko Lukavečki
NK Varaždin

BSK preokretom do bodova protiv Varaždina

U otvorenoj utakmici, s pregršt prilika s obje strane, BSK je pobijedio Varaždin rezultatom 2:1.Varaždinci su prema prikazanom trebali uzeti barem bod, međutim previše su toga promašili, a gosti su to znali kazniti.

Marko Lukavečki
NK Varaždin

Varaždinu uvjerljivo pripao trećeligaški županijski derbi u Ludbregu

U izuzetno važnoj utakmici odigranoj u Ludbregu, Varaždin je uzeo tri ključna boda u borbi za ostanak u ligi. Igrači Varaždina uvjerljivo su slavili s visokih 3:0 protiv domaće Podravine. Varaždinci su u utakmicu ušli puno koncentriraniji i motiviraniji, a veliku ulogu u konačnom rezultatu imala je i razlika u kvaliteti ovih dviju momčadi.

Marko Lukavečki
NK Varaždin

Težak poraz Varaždina i od Slavije iz Pleternice

Teško će ovakav jadni i limitirani Varaždin izboriti ostanak u Trećoj ligi. Kada dođu malo jači protivnici, kao što je u prošlom to bilo Međimurje, a u ovom Slavija, onda sve slabosti varaždinske momčadi dođu do izražaja. Uglavnom, Varaždin je opet naletio na „minu“ i na domaćem je terenu izgubio 4:0 od Slavije iz Pleternice.

Marko Lukavečki