GRK Varaždin 1930

Dabrovi protiv Zameta osigurali treće mjesto u Premijer ligi

Pobjedom nad Zametom 29:25 Varaždinci su i teoretski osigurali treće mjesto u Premijer ligi, iako još uvijek imaju šanse preuzeti i drugo mjesto ligaške ljestvice, ali za to im je potrebna pobjeda protiv vrlo jakog Nexea s minimalno deset razlike. Međutim, to već spada u sferu znanstvene fantastike.

Marko Lukavečki
GRK Varaždin 1930

Dabrovi 'umrli muški' u finalu Kupa, prijetili velikom PPD Zagrebu 53 minute

Rukometaši GRK Varaždina 1930 više su se nego dostojno predstavili u finalu Hrvatskog rukometnoga kupa, pred više od 500 gledatelja u umaškoj dvorani OŠ Marije i Lina, ali i pred golemim TV auditorijem koji je finale pratio na Drugom programu HTV-a. Super jaki PPD Zagreb je slavio rezultatom 30:25, međutim Dabrovi su veliki otpor pružali do same završnice finala Kupa.

Nenad Kovačić
GRK Varaždin 1930

Dani varaždinskog rukometa u Umagu: Povijest se piše (i) uz Mejaše

Rukometaši GRK Varaždina 1930 jučer su u Umagu ostvarili povijesni uspjeh, pobjedom nad Dubravom 26:21 izborili su svoje prvo finale Hrvatskog rukometnoga kupa, koje će sutra u 18 sati igrati protiv najvećeg rukometnog kluba ovih prostora, PPD Zagreba. Pisat će povijest u istoj umaškoj dvorani OŠ Marije i Lina, ali i – možda još značajnije i važnije – pred TV kamerama (izravni je prijenos na HTV 2).

Nenad Kovačić
GRK Varaždin 1930

FOTO i VIDEO Veliko slavlje Dabrova po ulasku u finale hrvatskog kupa!

Rukometaši Varaždina 1930 plasirali su se pobjedom nad Dubravom u finale kupa, u kojem ih u nedjelju čeka veliki PPD Zagreb. Ipak, svoje polufinale, za njih zapravo finale, Dabrovi su odradili odlično te na kraju uvjerljivo pobijedili rezultatom 26:21.

Nenad Kovačić
GRK Varaždin 1930

UŽIVO Dabrovi izborili prvo finale Kupa u povijesti, u nedjelju s PPD Zagrebom!

Rukometaši GRK Varaždina 1930 večeras su u Umagu, u sklopu HEP Festivala rukometa u organizaciji Hrvatskog rukometnog saveza, pobijedili u polufinalu Hrvatskog rukometnog kupa zagrebačku Dubravu 26:21. U nedjelju će igrati finale protiv PPD Zagreba, koji je u prvoj polufinalnoj utakmici s uvjerljivih 30:18.

Nenad Kovačić