MRK Vidovec

MRK Vidovec kolo prije kraja i definitivno postao novi prvoligaš!

Rukometaši MRK Vidovca imat će po čemu pamtiti aktualnu rukometnu sezonu. Ne samo da su u njoj ostvarili povijesni uspjeh – plasman u četvrtfinale Hrvatskog rukometnoga kupa, ne samo da su imali i najveću moguću čast – u takvoj natjecateljskoj utakmici ugostiti najveći hrvatski rukometni klub, PPD Zagreb; u toj istoj sezoni vidovečki su rukometaši izborili i titulu prvaka Druge HRL Sjever i plasman u Prvu HRL iduće sezone!

Nenad Kovačić
MRK Vidovec

Vidovec - PPD Zagreb: Rukometna fešta pred 1.100 gledatelja!

Prekrasna rukometna večer u Vidovcu! Pred preko tisuću gledatelja PPD Zagreb očekivano je slavio u četvrtfinalu rukometnog kupa protiv domaćina, koji je pružio solidan otpor višestrukim prvacima. Budući član 1. HRL MRK Vidovec prezentirao se u odličnom izdanju, i na kraju izgubio sa „samo“ osam golova razlike.

Martina Ismajlovski
MRK Vidovec

Vidovec pobjedom osigurao prvu ligu, u srijedu spektakl sa Zagrebom

Rukometaši Vidovca u subotu su ugostili Borovo, u sklopu 19. kola 2. HRL Sjever, nakon prošlotjednog poraza u Čakovcu (prvog u sezoni). Subotnja utakmica bila je prigoda za popravak u prvenstvu, gdje su vodeći na tablici, a utakmica je poslužila i za uigravanje i pripremu za sportski spektakl, utakmicu godine u Vidovcu, četvrtfinale rukometnog kupa protiv rukometaša Zagreba.

Martina Ismajlovski
MRK Vidovec

I GRK Varaždin 1930 i MRK Vidovec u četvrtfinalu Kupa domaćini!

Iako je bilo predviđeno da će u srijedu, 13. travnja, MRK Vidovec biti domaćin najvećem hrvatskom rukometnom klubu, višestrukom prvaku i stalnom sudioniku europske Lige prvaka PPD Zagrebu, a da će GRK Varaždin 1930 istoga dana u goste članu Prve HRL Dugom Selu, na kraju će u četvrtfinalu Hrvatskog rukometnoga kupa ipak oba predstavnika Varaždinske županije biti – domaćini!

Nenad Kovačić
MRK Vidovec

U Vidovec dolazi veliki PPD Zagreb, Dabrovi idu u Dugo Selo

Rukometaši MRK Vidovca dobili su najveću moguću nagradu za svoj plasman u četvrtfinale Hrvatskog rukometnoga kupa. Današnji ždrijeb odredio je da će njihov protivnik u ovoj fazi natjecanja biti najveći rukometni klub ovih prostora, višestruki prvak Hrvatske i svojevremeno prvak Europe – PPD Zagreb! Utakmica će se igrati u Vidovcu, u srijedu, 13. travnja.

Nenad Kovačić