Sportska abeceda

Sportska abeceda i Vitae opet vode klince na „skijaču“

Nakon sjajnog prošlozimskog božićno-novogodišnjeg druženja polaznika sportskih škola Sportska abeceda (Varaždin), Lumen (Varaždin) i Vitae (Čakovec) u Kranjskoj Gori u susjednoj Sloveniji, gdje je 50-ak klinaca predškolske i školske dobi uživalo u osnovama skijanja i igrama na snijegu, a isto tako i u tematskim treninzima i aktivnostima u novoj sportskoj dvorani u blizini skijališta, sličnu priču Sportska abeceda i Vitae organiziraju i ovog prosinca, između Božića i Nove Godine.

Nenad Kovačić
ŠN Lumen

I Dabrovi čestitali malim Lumenima

Polaznici Škole nogometa Lumen bili su ove nedjelje gosti Gradskog rukometnog kluba Varaždin 1930, na utakmici 3. kola Premijer lige rukometaša protiv zagrebačkog Metalca (35:25). Tom su prilikom i Dabrovi čestitali malim Lumenima na velikom međunarodnom uspjehu, supeiornom naslovu u hrvatsko-slovenskoj Maloj ligi prvaka.

Nenad Kovačić
ŠN Lumen

Lumen u velikom stilu osvojio Ligu prvaka limača!

Mali nogometaši Škole nogometa Lumen iz Varaždina superiorni su jesenski prvaci hrvatsko-slovenske „Male lige prvaka“ u kojoj nastupaju nositelji kvalitete nogometa dvije spomenute zemlje u uzrastima U-8 i U-9. Nakon pet odigranih turnira po sistemu svatko sa svakim Lumeni su protivnike u ukupnom poretku ostavili 30 i više bodova iza sebe.

Nenad Kovačić
ŠN Lumen

Lumeni najbolja momčad hrvatsko-slovenske nogometne Lige prvaka limača!

Mali nogometaši Škole nogometa Lumen, u uzrastu devetogodišnjaka i osmogodišnjaka, već drugi tjedan blistaju i na međunarodnoj ligaškoj sceni. ŠN Lumen je naime od ove jeseni sudionik hrvatsko-slovenske „Male lige prvaka“ u kojoj nastupaju nositelji kvalitete nogometa dvije spomenute zemlje u godištima 2008. i 2009., a nakon dva od ukupno pet vikend-kola mali su Lumeni najbolja momčad u ukupnom poretku.

Nenad Kovačić
ŠN Lumen

Lumeni počinju natjecanje u međunarodnoj Ligi prvaka limača!

Već gotovo tri godine nogometaši ŠN Lumen, najmlađe škole nogometa u sjeverozapadnoj Hrvatskoj koja okuplja djecu od 6 do 9 godina starosti, bilježe velike regionalne, nacionalne, ali i međunarodne uspjehe. Posebno je upečatljiv naslov prvaka Zagrebačke lige limača iz prošle sezone, gdje su mali Varaždinci u svojoj debitantskoj sezoni, u konkurenciji osam najboljih škola nogometa iz metropole, superiorno osvojili naslov prvaka sa sedam pobjeda i tek jednim remijem te impozantnom gol razlikom 64:12.

Nenad Kovačić