zimski sportovi

Svjetski kup: Istok Rodeš odličan 17. u švicarskom St. Möritzu

Svjetski juniorski prvak i u zadnjoj je slalomskoj utrci Svjetskoga kupa potvrdio da je punopravni član svjetske skijaške elite. U najjačoj skijaškoj konkurenciji, onoj profesionalnoj slalomskoj, Istok je u švicarskom St. Moritzu osvojio odlično 17. mjesto.

Nenad Kovačić
zimski sportovi

Istok Rodeš dočekan u Graberju uz skijaške sirene i Careve

Istok Rodeš, svjetski juniorski prvak u alpskom skijanju, konkretno zlatni u slalomu i brončani u super kombinaciji na juniorskom SP-u u ruskom Sočiju, dočekan je večeras u Graberju uz zaista spektakularnu kulisu i ambijent.

Nenad Kovačić
zimski sportovi

Istok Rodeš postao svjetski juniorski prvak u slalomu!

Varaždin ima svjetskog prvaka u skijanju! Vijest koja zvuči frapantno, vijest zbog koje bi donositelja iste donedavno proglasili u najmanju ruku psihički neuravnoteženom osobom – danas je istina!

Nenad Kovačić
zimski sportovi

Istok Rodeš na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Sočiju brončani u kombinaciji!

Istok Rodeš, 20-godišnji hrvatski juniorski reprezentativac iz Varaždina, osvajač je brončane medalje na Svjetskom juniorskom prvenstvu u ruskom Sočiju! S 14. mjestom u superveleslalomu, ali i najbržim vremenom slalomske vožnje, Istok je osvojio 3. mjesto u kombinaciji, bolji su od njega bili tek prvak Hadalin iz Slovačke te Norvežanin Monsen.

Nenad Kovačić